POZIV NA OBILJEŽAVANJE Hrvatskog olimpijskog dana – 10.rujna 2019.g.

Zsubmhr/ 18 srpnja, 2019

HOD-poziv 2019

HOD izvješće 2019

Poštovani,

pozivamo Vas da se uključite u tradicionalnu sportsku manifestaciju obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana, 10.rujna 2019.godine /Utorak/

Cilj obilježavanja HOD-a  je da se skrene pozornost o važnosti športa i bavljenja  športsko-rekreacijskim aktivnostima te uključivanje u rad športskih udruga, jer je tjelesna aktivnost

jedan od bitnih karakteristika  vođenja zdravog načina života.

Stoga pozivamo voditelje i polaznike vrtića i škola, članove športsko.rekreacijskih udruga kao i ostale prijatelje zdravog načina života, da se organiziraju na način da se toga dana, u Belom Manastiru na svim postojećim športskim objektima, terenima, igralištima, igraonicama od strane  svih dobnih uzrasta održe mnogobrojne športske aktivnosti.

Kako bi se lakše organizirali u privitku Vam dostavljamo popis mogućih športskih aktivnosti, a na Vama je da odlučite, koja od navedenih Vam najviše odgovara i koju  ste u mogućnosti održati 10.rujna 2019.g. Inače, simbol HOD-a je BIJELA MAJICA i NATPIS HOD 2019. – što znači da svi koji dođu toga dana na športske aktivnosti, trebaju biti obučeni u bijelu majicu s navedenim natpisom prema vlastitoj izradi.

Obzirom da je Zajednica športskih udruga Grada Belog Manastira obvezna podnijeti izvješće o održanim športskim natjecanjima, molimo Vas da nas obavijestite putem  e-pošte: zajednica.bm@post.t-com.hr, o  športskom natjecanju koje planirate održati navedenog dana, a nakon završetka, molimo Vas da nam dostavite podatke tražene u obrascu IZVJEŠĆE.

S poštovanjem.

Zajednica športskih udruga Grada Belog Manastira

Ivan Zadravec predsjednik i Zlatko Novak, glavni tajnik