Novi uspjeh Denisa Tomaševića – Streljačka udruga “Mars” Beli Manastir

Zsubmhr/ 4 lipnja, 2018

Član SU MARS, Denis Tomašević, proteklog vikenda nastupio je na 2. izbornom natjecanju u malokalibarskim disciplinama koje je održano u gradu Solinu.
U subotu prijepodne održano je natjecanje u trostavu, 3×40 metaka, gdje je Denis, sa svojim novim osobnim rekordom od 1162 kruga, imao drugi rezultat od svih natjecatelja, dok je popodne u disciplini 60 metaka ležeći sa 616,2 kruga bio treći. Oba rezultata su postignute norme “B” za predstojeće SP, koje se početkom rujna, održava u južno korejskom Changvonu.
U nedjelju je održana završnica KUP-a Hrvatske, gdje je u osnovnom rezultatu sa relativno slabijim rezultatom 615,5, ušao kao 8. u finale, ali je finale odradio odlično i zasluženo zauzeo treće mjesto ispred seniora Petra Gorše i Andrije Mikuljana.
Denis je imao naporan vikend, ali kada znamo da je končani cilj SP, još je dosta vremena ostalo, da se rezultati još poboljšaju.
Čestitamo Denisu Tomaševiću, treneru Davoru Krušelju i Streljačkoj udruzi “Mars” Beli Manastir na ostvarenim rezultatima.