U NEDJELJU,12.LIPNJA 2022. GODINE GRADSKI BAZENI BELI MANASTIR OTVARAJU SVOJA VRATA POSJETITELJIMA

Zsubmhr/ 10 lipnja, 2022

Gradski bazeni Beli Manastir u Nedjelju, 12.lipnja 2022. godine otvaraju svoja vrata za posjetitelje. Ovom prigodom Vas pozivamo da dođete i uživate u prekrasnom okolišu koji okružuje kompleks plivačkog, atrakcijskog i dječjeg bazena s toboganima, žuborećim plažama, hidromasažom, slapovima i sportskim te drugim sadržajima, i to besplatno: odbojka na pijesku, napuhanac, trampolin, badminton i mali tobogan u dječjem bazenu.

Tu su još mini nogomet i mini golf, te igraonica.

Za ugodan boravak, ovisno o Vašim potrebama, pripremili smo za Vas Paviljone s 2 i 4 ležaljke, kao i 170 ležaljki i 120 suncobrana, a Vi ćete izabrati mjesto koje Vam najviše odgovara u prelijepom okruženju, čistog okoliša.

Bogata ponuda hrane, pića i slastica uz mnogobrojne sadržaje zabavnog karaktera, a posebno noćnog kupanja /svaki drugi petak/ uz ambijetalnu rasvjetu i glazbu, kao i gostprimstvo naših djelatnika, vjerujemo da su dovoljan razlog da nas posjetite, a mi ćemo se truditi, da Vam boravak na Gradskim bazenima Beli Manastir ostane u lijepom sjećanju.

A u lijepom sjećanju će ostati gesta Grada Belog Manastira, koji je darovao svim osnovnoškolcima OŠ Šećerana i OŠ Dr.Franjo Tuđman Beli Manastir besplatne sezonske ulaznice za Gradske bazene.

Svećanu primopredaju besplatnih ulaznica ravnateljima Osnovni škola obavili su zamjenik gradonačelnika Goran Hes i predsjednik Zajednice športskih udruga Grada Belog Manastira Ivan Zadravec.