Beli Manastir sudionik 15. Festivala biciklističke rekreacije – 19.rujna 2020.g.

Zsubmhr/ 23 rujna, 2020

U Subotu, 19.rujna 2020. godine Zajednica športskih udruga Grada Belog Manastira u suradnji s  Savjetom mladih Grada Belog Manastira i glavnim organizatorom /Sport za sve/ organizirala  je okupljanje biciklista za sudjelovanje na 15. Festivalu biciklističke rekreacije Hrvatske.

U 11.00 sati ispred nastavno-sportske dvorane Beli Manastir, dočekani su biciklisti iz Belišća i zajedno s belomanastirskim krenuli su put Zlatne Grede, točnije Lovački dom /34 Km/, gdje je bio i krajnji cilj. Vrijeme je bilo idealno, lijepo i sunčano, a oko Lovačkog doma se okupilo približno 400 biciklista koji su pristigli iz Vukovara, Osijeka, Belišća i Belog Manastira.

Održana je i utrka u kojoj je naš sugrađanin Petar Tokić bio na pobjedničkom postolju, te mu ovom prigodom čestitamo na odličnom rezultatu.

Na kraju su svi imali osiguranu okrjepu i domjenak, a uz zabavni program obavljeno je i izvlačenje sretnih brojeva /tombola/ koji su dobili prigodne nagrade, dok je glavna nagrada bio, naravno, bicikl.

Nakon završetka programa, veći broj se vožnjom bicikla vratio u mjesto polazišta, dok je za one umornije osiguran prijevoz bicikla kamionima, a njih osobno autobusom do njihovog mjesta prebivališta.

Zahvaljujemo belomanastircima koji su se odazvali na biciklijadu i očekujemo da se iduće godine prijavi još više rekreativaca, jer vožnja kroz Baranju pruža užitak u svakom pogledu.

Zlatko Novak,glavni tajnik ZŠU Grada Belog Manastira