Jučer završen program obuke neplivača 2020. godine

Zsubmhr/ 7 rujna, 2020

Zajednica športskih udruga Grada Belog Manastira je od 25.kolovoza – 06.rujna 2020. godine na novo otvorenim Gradskim bazenima uspješno je završila program obuke neplivača za 2020. godinu.Ukupno jebilo prijavljeno 52 polaznika koji su bili podijeljeni po skupinama, ovisno o stupnju znanja.

Program su provodili profesori tjelesne i zdravstvene kulture /Vladimir Bukalo, Marko Jeger i Nenad Novak/. Polaznici su na kraju testirani i dodijeljene su im diplome.

Zahvaljujemo, Gradu Belom Manastiru, što su omogućili da se program obuke neplivača provede na zaista prelijepim Gradskim bazenima, koji su u dva tjedna privukli mnogobrojne posjetitelje, zahvaljujući lijepom i toplom vremenu.

Gradski bazeni  predstavljaju još jedan sportsko-rekreacijski kompleks, čiji sadržaji će osigurati građanima Grada Belog Manastira, a posebno djeci i mladeži, kao i turistima koji svrate u naš Grad, da aktivno provode odmor uz osvježenje i zabavu za vrijeme ljetnih vrućina, a Zajednici športskih udruga Grada Belog Manastira, omogućeno je da svake godine provede program obuke neplivača.

Zlatko Novak,prof. – glavni tajnik