Mario Kedmenec/ srpanj 23, 2020/ Nogometno središte/ 0 comments

Poštovani kolege,

 

Ulaskom u novu natjecateljsku godinu te početkom prijelaznog roka 27.07.2020. kojim započinje i primjena novog Pravilnika o statusu igrača i registracijama, klubovi će morati,  sve ugovore, sporazume , anekse između njih i igrača, trenera te svih ugovora i sporazuma na relaciji klub-klub , učitavati (upload) u Comet sustav, te će se isti elektronskim putem kroz sustav registrirati i ovjeravati, umjesto dosadašnjeg slanja 5 primjeraka na ovjeru.

Sukladno tome, a u potrebi što veće zaštite podataka samih ugovora, u Comet sustavu su uključene nove funkcionalnosti, a to su administrator ugovora igrača i administrator ugovora trenera. Ovim putem pozivaju se svi klubovi 1. I 2. HNL ali i svi registracijski centri Hrvatskog nogometnog saveza da putem tiketa za pomoć  u Comet sustavu što prije, a najkasnije do početka prijelaznog roka, pošalju svoj zahtjev za aktiviranjem ovih novih fukcionalnosti i to na neku od svojih postojećih šifri za Comet sustav ili zahtjev za otvaranjem potpuno nove šifre ili više njih.

Preporuka je da što manje osoba unutar kluba i(li) registracijskog centra HNS-a ima takvu funkcionalnost, a sve u svrhu što učinkovitije zaštite podataka iz svih ugovora.

 

S poštovanjem,

Robert Uroić

Share this Post

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*
*