Otvorene prijave na natječaj Europske komisije #BeInclusive awards

Zsubmhr/ 29 svibnja, 2020

Europska komisija prepoznaje šport i tjelesnu aktivnost kao sredstvo za suzbijanje barijera i izgradnju socijalne uključenosti. U svom četvrtom izdanju #BeInclusive Awards Europska komisija ponovno će nagraditi organizacije koje kroz šport potiču i rade na području socijalne uključenosti skupina u nepovoljnom položaju.
Vaša organizacija radi s etničkim manjinama, izbjeglicama, migrantima, osobama s invaliditetom, ranjivim skupinama mladih ljudi ili drugim društvenim skupinama u nepovoljnom položaju? Prijavite se i pokažite nam kako Vaša organizacija podržava integraciju kroz šport!
Europska komisija poziva sve organizacije diljem Europe – javne i privatne, komercijalne i neprofitne koje su uspješno razvile projekte usmjerene na socijalno uključivanje navedenih skupina osoba putem športa, da se prijave na natječaj za #BeInclusive nagrade.
Pobjednički projekt bit će nadahnuće drugim organizacijama i pojedincima diljem Europe, ali dijeljenje i predstavljanje projekta znači puno više od samog priznanja.
Tri nagrađena projekta bit će predstavljena na dodjeli nagrada u prosincu u Bruxellesu te će osvojiti nagradu u iznosu od 10.000 €, dok će još šest projekata dobiti po 2.500 €.
Prijaviti se možete na stranicama Europske komisije najkasnije do 30. lipnja 2020. godine, do 12:00 sati.
Prijavljeni projekti ocjenjivat će se na temelju stupnja integracije projekta kroz šport po sljedećim principima:
relevantnost prijedloga,
kvaliteta prijedloga,
omjer troškova,
utjecaj.
Više informacija nađite na stranicama #BeInclusive EU Sport Awards.

https://ec.europa.eu/sport/be-inclusive_en